06 - 51 78 59 49

Bij Vloerreno geloven we dat elke vloer het verdient om te stralen. Of het nu een industriële betonvloer, een klassieke parketvloer, of een functionele rolcoating is, elk type vloer heeft unieke kenmerken en schoonheid. Met onze renovatiediensten brengen wij deze schoonheid weer tot leven!

Betoncoatings
Heeft jouw betonvloer zijn beste tijd gehad en is het toe aan een revival? Wij transformeren oude, versleten betonvloeren in naadloze, resistente en esthetisch verbluffende oppervlakken. Met onze hoogwaardige betoncoatings is jouw vloer niet alleen beschermd tegen slijtage, maar ook makkelijk te onderhouden en een lust voor het oog.

Parket Schuren
Een parketvloer is een levende entiteit die met de jaren alleen maar meer karakter krijgt. Maar soms heeft het wat liefde en zorg nodig om zijn natuurlijke schoonheid en charme te behouden. Ons deskundige team neemt de tijd om jouw parket zorgvuldig te schuren, behandelen en afwerken, waarbij de authentieke uitstraling behouden blijft en wordt versterkt.

Rolcoatings
Voor die functionele vloeren die zowel duurzaam als esthetisch moeten zijn, bieden onze rolcoatings de perfecte oplossing. Aangepast aan jouw specifieke behoeften, onze rolcoatings zijn bestand tegen intensief gebruik, makkelijk te reinigen en verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen.

Waarom Vloerreno?

Gepersonaliseerde Aanpak
Elke vloer en elke klant is uniek. Daarom benaderen we elk project met een frisse blik, luisterend naar jouw wensen en behoeften, en bieden oplossingen op maat.

Hoogste Kwaliteitsstandaarden
Kwaliteit is geen optie, maar een garantie. We gebruiken alleen topkwaliteit materialen en technieken om ervoor te zorgen dat jouw vloer jarenlang meegaat.

Deskundig Team
Ons team van ervaren professionals is gepassioneerd over wat ze doen. Ze brengen een schat aan kennis, vakmanschap en zorg voor details mee naar elk project.

Laat Vloerreno de kunst en wetenschap van vloerrenovatie voor je demystificeren. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een prachtig gerenoveerde vloer die jaren lang meegaat!