06 - 51 78 59 49

Uw gietvloer als eyecatcher van uw huis

Uw design gietvloer als statement in uw moderne huis? Door de tijd kan uw vloer zijn glans verliezen en krassen en slijtageplekken vertonen. Bij Vloerreno transformeren we uw oude vloer weer naar de eyecatcher van uw huis.

Gietvloer renovatie kan niet alleen de esthetiek van de vloer verbeteren, maar ook de levensduur van de vloer te verlengen. Het is een investering die uw gietvloer er jarenlang geweldig uit kan laten zien.

PU-gietvloer, epoxyvloer of leefbeton: kies de afwerking die aansluit bij uw wensen

Op den duur zijn schades en gebruikssporen aan uw gietvloer onvermijdelijk, en een ongeluk zit in een klein hoekje. Het liefst wilt u een vloer die er weer als nieuw uitziet. Daarnaast biedt gietvloer renovatie de mogelijkheid om een andere uitstraling aan uw gietvloer te geven. Zoals de naam al zegt, worden de vloeren gegoten op een vlakke ondergrond. Het resultaat is een moderne, strakke vloer met diverse voordelen. Ontdek de verschillende mogelijkheden en voordelen van de afwerking van uw gietvloer.

PU-gietvloer

Epoxyvloer

Leefbeton

PU-Gietvloer

De polyurethaan gietvloer zie je het meeste bij particulieren thuis. Het is een licht elastische kunststof vloer van ongeveer 3 mm dik. Afhankelijk van de ondergrond word deze vloer in 3 tot 4 lagen opgebouwd. Het is mogelijk om de vloer in een effen kleur te leggen, maar het is ook mogelijk om 2 kleuren te combineren. Zo creëer je een “betonlook”. De laatste laag is een transparante matte polyurethaan coating. Dit geeft de vloer een rustige en wat diepere uitstraling.

Epoxyvloer

Bent u opzoek naar een decoratieve vloer die bestand is tegen een stootje? Dan is een epoxy afwerking wellicht de oplossing. Epoxy is een sterke en duurzame afwerking die een extra beschermende laag op het oppervlak van vormt. Door het harde materiaal zijn ze bij uitstek geschikt voor industriële toepassingen, drukbezochte ruimtes en huisdieren waar duurzaamheid belangrijk is

Leefbeton

Leef-Beton is een hoogwaardig, waterdicht cementproduct. Dit product word niet gemengd met water maar met een speciale hars waardoor het product sterk en flexible word. Leefbeton is een sterke, slijtvaste stuc die vanwege de cementbasis duurzamer is dan stucwerk op kalkbasis. Leefbeton wordt dus niet gegoten maar gesmeerd.

De afwerking bestaat uit een speciale sealer en daarover een matte 2 componenten polyurethaan coating of daar waar nodig een transparante epoxy coating. De laagdikte van het Leefbeton ligt voor de vloer rond de 3 mm. Op de wanden ligt de laagdikte rond de 2 mm.

Advies op maat!

Elke afwerkingsoptie heeft zijn eigen voor- en nadelen, en het is belangrijk om te overwegen welke het beste past bij uw type vloer, levensstijl, esthetische voorkeuren en de specifieke eisen van de ruimte. Wij komen langs op locatie en maken een advies op maat, welke bij uw wensen past. Ongeacht welke afwerking U kiest, zal de juiste behandeling uw gietvloer beschermen, verfraaien en laten schitteren voor de komende jaren.