06 - 51 78 59 49

Elk project is anders, maar we volgen in basis onderstaande stappen. Of het nu gaat om het schuren van parket, het renoveren van gietvloeren of het aanbrengen van rolcoatings, wij zorgen voor een resultaat dat niet alleen mooi maar ook duurzaam is.

Stap 1: Kennismaking

We starten elk project met een persoonlijk telefonisch gesprek om uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen.  Uw tevredenheid is onze prioriteit, en dat begint met luisteren. Daaropvolgend plannen we een gratis vloerinspectie op locatie.

Stap 2: Inspectie en Advies

Onze professionals komen gratis op locatie de staat van uw vloer inspecteren, evalueren de mogelijkheden en geven een op maat gemaakt advies. We bespreken de opties en kiezen samen de beste oplossing.

Stap 3: Offerte

Aan de hand van uw wensen en de inspectie ontvangt u per mail een offerte met een definitieve prijs.

Stap 4: Go! Datum en tijd inplannen

U heeft gekozen voor Vloerreno! We plannen een datum voor het uitvoeren van de renovatie.

Stap 5: Uitvoering

Op de afgesproken datum gaat ons team van ervaren vakmensen aan de slag met de hoogste kwaliteitsmaterialen en technieken. Met aandacht voor detail behandelen we de vloer en zorgen wij voor een schone en vlekkeloze afwerking om het beste eindresultaat te garanderen.

Stap 6: Oplevering

We evalueren nauwkeurig ons werk om zeker te zijn dat het aan de hoogste standaarden voldoet. Uw vloer wordt pas opgeleverd als U 100% tevreden bent.

Stap 6: Nazorg

Vloerreno staat ook na oplevering voor je klaar. We geven advies over het onderhoud en beantwoorden graag al uw vragen. Uw stralende, vernieuwde vloer is onze beste reclame!

Uw Vloer, Onze Passie

Elke vloer heeft een verhaal en wij schrijven graag mee aan het volgende hoofdstuk. Met Vloerreno kiest U voor kwaliteit, duurzaamheid en een persoonlijke aanpak. Samen brengen we uw vloer weer tot leven!

Bent U klaar voor de transformatie? Neem contact met ons op en ontdek wat Vloerreno voor uw vloer kan betekenen!