Vloerreno

Parket en gietvloer renovatie

06 - 51 78 59 49

Elk project is anders, waarbij uw persoonlijk voorkeuren en juiste inspectie en advies erg belangrijk zijn. In basis volgen we altijd onderstaande stappen om uw wensen centraal te zetten en uw vloer naar tevredenheid op te leveren. Of het nu gaat om het schuren van parket, het renoveren van gietvloeren of het aanbrengen van rolcoatings, wij zorgen voor een resultaat dat niet alleen mooi maar ook duurzaam is.

Uw Vloer, Onze Passie

Elke vloer heeft een verhaal en wij schrijven graag mee aan het volgende hoofdstuk. Met Vloerreno kiest u voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit en duurzaamheid. Samen brengen we uw vloer weer tot leven!

Bent u klaar voor de transformatie? Neem contact met ons op en ontdek wat Vloerreno voor uw vloer kan betekenen!

Werkwijze

Kennismaking met Vloerreno

1. Kennismaking

We starten elk project met een persoonlijk telefonisch gesprek om uw specifieke wensen en behoeften te begrijpen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en dat begint met luisteren. Daaropvolgend plannen we een gratis vloerinspectie op locatie.

Inspectie van parket en/of gietvloer door Vloerreno

2. Inspectie & advies

Onze professionals komen gratis op locatie de staat van uw vloer inspecteren. We evalueren de mogelijkheden en geven een op maat gemaakt advies. We bespreken de opties en kiezen samen de beste oplossing.

Offerte van parket en/of gietvloer renovatie

3. Offerte

Aan de hand van uw wensen en de inspectie ontvangt u per mail een offerte met daarin de gekozen behandel methode en een definitieve prijs. Bij akkoord gaan we door met planning en uitvoering.

Planning van renovatie werkzaamheden van parket en/of gietvloer door Vloerreno

4. Planning & uitvoering

U heeft gekozen voor Vloerreno! We plannen een datum voor het uitvoeren van de renovatie. Ons team van ervaren vakmensen gaat aan de slag met de hoogste kwaliteitsmaterialen en technieken. Met aandacht voor detail behandelen we de vloer.

Oplevering door Vloerreno van gerenoveerde parket en/of gietvloer

5. Oplevering

We zorgen voor een schone en vlekkeloze afwerking om het beste eindresultaat te garanderen. We evalueren nauwkeurig ons werk om zeker te zijn dat het aan de hoogste standaarden voldoet. Uw vloer wordt pas opgeleverd als u 100% tevreden bent.

Nazorg door Vloerreno

6. Nazorg

Vloerreno staat ook na oplevering voor je klaar. We geven advies over het onderhoud en beantwoorden graag al uw vragen. Uw stralende, vernieuwde vloer is onze beste reclame!

Vraag vrijblijvend een offerte aan.